english version
lettergrootte A A

Publicaties
 

Publicaties

 

Rapporten

illustratie: rapportmapDe rapporten van het Instituut Samenleving en Technologie situeren zich in de programmering van de onderzoeksprojecten. Ze rapporteren over een (deel)onderzoek dat als een afgerond geheel kan worden beschouwd.
Deze studies worden onverkort aangeboden. Dat betekent dat de bewoording van het rapport die van de uitvoerders van het onderzoek is. Dat geldt in het bijzonder voor de conclusies en aanbevelingen die er in worden geformuleerd.

Voor wie op zoek is naar snelle en bondige informatie, zijn er de samenvattingen van de onderzoeksrapporten of de ‘dossiers’.

lees onze rapporten

 

Dossiers

illustratie: dossiermapEen dossier is een vlotte, maar volledige inleiding in de maatschappelijke aspecten van een specifiek technologiedomein. Het is ideaal voor lezers die op zeer korte tijd betrouwbare en neutrale informatie willen verzamelen.

lees onze dossiers

 

Aanbevelingen

illustratie: docuementOp basis van verricht onderzoek en de georganiseerde activiteiten kan het Instituut, naast informatie geven, ook aanbevelingen formuleren aan het Vlaams Parlement. Hieronder vindt u de volledige teksten van de aanbevelingen en adviezen die het viWTA in het verleden heeft overgemaakt aan het Vlaams Parlement.

lees onze aanbevelingen

 

Jaarverslagen

illustratie: documentenHet Instituut Samenleving en Technologie publiceert elk jaar een jaarverslag met het overzicht van de projecten, activiteiten en publicaties van het voorbije jaar.

lees onze jaarverslagen

 

Occasionele publicaties, brochures

illustratie: documentBoeken, brochures,…

lees onze publicaties en brochures