english version
lettergrootte A A

Projecten
 

logo E-dinges awards

Werkt uw organisatie op een creatieve manier rond digitale vaardigheden? Wordt de digitale kloof door uw project een beetje kleiner? Laat het ons weten via www.e-dingesawards.be! En wie weet valt uw project in de prijzen tijdens de E-dinges Awards op donderdagavond 18 november 2010 in het Vlaams Parlement!


De E-dinges Awards gaan naar organisaties zoals buurtverenigingen, vzw’s, lokale overheden, OCMW's, bibliotheken, onderwijs- of onderzoeksinstellingen of bedrijven die de digitale kloof op de meest originele of vernieuwende manier proberen te dichten. Het inschrijvingsformulier en het wedstrijdreglement zijn vanaf 2 maart 2010 terug te vinden op www.e-dingesawards.be. Een jury uit alle inzendingen een shortlist van tien projecten selecteren, waaruit de drie uiteindelijke winnaars worden gekozen. De prijzen worden uitgereikt tijdens het E-dinges, een driedaags evenement rond de digitale samenleving, waarover later meer zal worden bekendgemaakt.

Inschrijven kan tot 26 april 2010 op www.e-dingesawards.be!


De E-dinges Awards is een initiatief van het Instituut Samenleving en Technologie (IST)  in nauwe samenwerking met het Interdisciplinair Instituut voor Breedband Technologie (IBBT), het Vlaams Steunpunt Nieuwe Geletterdheid (VSNG)  en het Vlaams Parlement

 


link naar de website van het Vlaams Parlement - opent in een nieuw venster